tirsdag den 11. maj 2010

Opret e-mail


Mange er i dag vant til at arbejde med Microsoft Outlook som også er den mest udbredte e-mail klient. Den gør det skam også helt fint, men.. den koster jo.




I dag vil jeg se lidt på de alternative e-mail klienter derude.. og gerne de gratis.

Efter Microsoft Outlook er den mest anvendte klient ThunderBird.

ThunderBird


Denne klient kommer med alle tænkelige features.. og kan skræddersyes mht. udseende og de vinduer interfacet byder på.
Den arbejder påstået, hurtigere en omtalte Outlook og jeg kan fint anbefale denne klient.

Den sjov lille ting, er at du kan tilføre klienten utallige små programmer, som en RSS reader, eller måske dagens vejr osv. - Der bliver konstant tilført nye små programmer til klienten, hvilket gør at den aldrig bliver kedelig.

Den findes også på dansk, hvilken nogle mener er rart.

Klienten hentes her: Morzilla.dk

IncrediMail Xe


Denne klient er nok mest til unge mennesker/børn eller barnlige sjæle.. Der findes et utal af forskellige farver og baggrunde. Denne klient kan de mest basale og er lige til at gå til, men søger efter en klient med specielle spam funktioner osv. så skal du nok ikke vælge denne.. denne er bare super sjov.

Klienten hentes her: Cnet.com

Pegasus Mail


Denne klient er ret standard, dog med en par indbyggede features.. disse henvender sig dog mest til det amerikanske marked. Denne klient skal du nok kun vælge hvis du er nysgerrig og ønsker at prøve noget nyt. Du kan sætte denne klient op på et utal af måder og henvender sig ikke umiddelbart til den helt nye pc bruger.

Klienten kan hentes her: pmail.com



Alternativet til de e-mail klienter man installerer på sin pc, så kan man jo også bruge en af de mange online e-mail klienter som hotmail, livemail eller gmail.

Fordelen ved ovenstående er at man kan hente sine e-mails fra alle computere med en onlineadgang, men.. med din egen e-mail klient har du ofte mulighed for at tilpasse både udseende og funktion efter dit eget ønske.. og det gør jo bare hele e-mail "tingen" lidt sjovere.. ik´?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar